Followers

HITS

Wednesday, February 14, 2018

Sepetang di Teluk Cempedak, Kuantan.

Jarak dari rumah kakakku dengan Teluk Cempedak ni tak la jauh sangat pun, cumanya time kitaorang pergi tu memang tengah heavy traffic sebab baru lepas office hour...So, jalan jem la seketika... Sampai di Teluk Cempedak pun dah agak lewat dalam jam 6 macam tu.. Kalau kat KK, jam 6 petang tu daku dah rasa lewat la sebab dah nak masuk maghrib...hehe..tapi kat sini, jam 6 petang tu masih panas lagi..

Ini kali pertama daku menjejakkan kaki ke sini dengan anak2 khasnya.. en suamiku jangan cerita la kan..dia memang kerap outstation, jadi dia memang pernah pergi la ke sini... Di sini, memang sangat happening... meriah sangat...banyak gerai2 dibuka, ada yang jual macam2 dan memang daku amat tertarik la.. Pantai dia pun sangat cantik .... Kitaorang sempat juga bergambar beramai2 di sini...

Family adik

Mak dan Abah

Anak2 bermaim belon dengan sepupu2

Bersama sepupu2 

Sempat gak bergambar dengannya

Bergambar beramai2 di sini...
Tak lama la sangat pun lepak di Teluk Cempedak sebabnya dah nak masuk maghrib plak... Lepas tunggu abang ipar sampai, kitaorang bergerak plak menuju ke tempat makan yang dikatakan popular di Kuantan.. di mana??? next post ya...

No comments: