click...click...

HITS

Followers

Friday, August 26, 2016

Tamat lah sudah.....Doctors

Akhirnyaaaa....setelah beberapa minggu setia mengikuti Drama Korea Doctors ni, tamatlah juga akhirnya... Personally, aku lebih suka masa awal2 episod dulu, iaitu masa Hye Jung sek dan masa awal2 Mr. Hong nak tackle dia...sweet sangat moment tu... lepas tu bukan tak best , tapi tak thrill sangat la..

Cumanya, bila dah ending ni, aku macam tertanya2 beberapa persoalan ... ini persoalan aku sendiri la..



apa terjadi pada Dr. Jung Do ni??? alaaaa..tak best la..dia sorang2...
Apa plak kisah mereka ??? adakah masih lagi berdendam?? apsal Ex-President Jin tu TAK MINTA
MAAF kat Hye Jung..tak puas hatinyaaa aku!! Juz saya Thanks je...mmmmm..
aku suka karekter Hye Jung ..sangat2 menarik bagi aku
Frust, kenapa la tak tunjuk diaorang kawen...ala, kalau sekadar melamar je tak puas la..
dasarrrr tak puas hati aje aku ni kan...hehe....imaginasi tinggi sangattt
Adakah ada series Doctors yang ke 2 plak lepas ni??????
Aku cukup menyampah dengan Ex-President Jin ni...apsal la pembedahan tu berjaya ekkk..
hahaaaaaaaaa...dasarrrr pendendam sungguh..

Tu je la persoalan2 yang aku rasa macam tak puas la....so far, kalau nak compare dengan DESCENDANTS OF THE SUN, aku akan VOTE DOTS la... walaupun loving story dalam drama DOTS lagi la SLOW dari DOCTORS, tapi aku suka mesej dan penghayatan pelakon2 dia....lagi pun , heroin feveret aku berlakon kan.... 

Kalau nak tanya , drama korea apa plak lagi aku nak tengok lepas ni, aku rasa setakat ni tak ada lagi yang menarik hati..dan biar la...tak syok la nak kena menunggu tiap2 minggu..macam DOTS, aku boleh layan 16 episod tu dalam masa 2 hari je.. aku tak suka menunggu..jadi prefer kalau nak tengok drama korea, nak tengok yang dah habis lama dah ....bukan yang macam doctors ni dah...

Ok, sekian.......Peminat Korea celup2 namanya....