Followers

HITS

Friday, August 19, 2016

Perjalanan Jauh...........

Salam Pembaca sekalian.......

Lama gak daku menyepi kali ni...Entahlah, tiada mood untuk menulis sebenarnya.....

Rutin harian berjalan macam biasa, ada juga sempat kitaorang terjah ke port2 makan baru, tapi daku macam tak ada idea plak la nak menulis...

tengoklah......nanti daku akan update kemudian...

Hari ni daku sekeluarga akan memulakan perjalanan jauh......kalau ikutkan google maps ni, 315km bersamaan 5 jam 10 minit...fuhhhhhhhh..

Lebih kurang dari rumah lama kitaorang di Johor ke Taiping la...tu pun jauh lagi ku rasa......

En suami ada kerja di Sandakan esok, jadi dia ajak la kitaorang sama....

Kenapa tak naik flight?? ni disebabkan mudah untuk kitaorang di sana nanti untuk bergerak... kalau tak nak kena sewa kereta bagai plak kan...

Satu lagi, since kitaorang ni tak pernah lagi menjejak kaki ke Kundasang bagai, so, ni la masanya ...walaupun nanti hanya lalu ja..

Korang2 , doakan perjalanan kitaorang selamat sampai ya......

Daku akan update perjalanan kitaorang nanti selepas balik dari Sandakan nanti.......

Thanksssss....



Excited dan berdebar2 gak sebenarnya......