click...click...

HITS

Followers

Saturday, April 23, 2016

Klinik Gigi Dr Natasha di Kota Kinabalu...

Dak Hariz ngadu sakit gigi plak Selasa lepas. Bila ku check tengok gigi geraham dia berlubang besar gak.. Sebelum ni dia pernah tampal gigi masa di Parit Raja dulu.

Bila dah di KK jenuh juga aku cari klinik gigi mana yang ok.. ada juga dapat info dari kawan2 ku di sini ..ada juga info dari staf En Suami..last2 bila ku google terjumpa Klinik Gigi Dr. Natasha ni..tu pun bila baca review Dr nya sangat lembut dengan kanak2. Ok la..cumanya..jarak ke klinik tu boleh tahan gak jauh..dalam 40 minit juga la..

Hari ni ku ambil diaorang awal dari training taekwando sebab appointment jam 11 pagi. Mula2 ku drive dulu sebab time tu En Suami tengah sibuk layan call.. aku follow jalan yang ditunjuk dalam google maps je.sekali dibawa ikut jalan mana tah...memang la jarak lagi dekat tapi ikut bukit la...dengan banyak lorinya, aduhai ..

Sampai2 terus jumpa Dr. Since Hariz pun nampak macam takut2 je, Dr bagitau akan beri ubat tahan sakit dulu dalam tempoh 5 hari ni dan kemudian akan cabut dalam minggu depan.

Dak Danial pun nak check gigi dia juga walaupun sebenarnya tak ada apa2 masalah. Lepas je check gigi, Dr ajar cara2 gosok gigi dengan betul.

Time aku pergi ni dengan Dr Reagan sebab Dr Natasha ada hal. Ok la juga Dr nya..diaorang pun nampak macam selesa je.. nak keluar tu Dr tu siap bagi lagi sticker kat budak2 ni...

Jumpa lagi la minggu depan plak...
Sessi belajar berus gigi dengan betul
Klinik Gigi Dr Natasha
Good review