click...click...

HITS

Followers

Tuesday, March 22, 2016

JJCM DI SEMENYIH : Saranira Ice Cream ~ WAJIB TRY ~

Tahniah adikku..
Daku nak bagitau ni...adik lelaki ku ni baru share dengan kitaorg yang dia ada buka satu kiosk di Mydin Semenyih. Nama kiosk tu Saranira Ice Cream. Kiranya branch di Mydin Semenyih branch no 4. Selain tu ada di KL Sentral, Mydin Usj dan Aeon Shah Alam.
Sempat gak pergi
Opening Saranira Ice Cream branch di Mydin Semenyih dah pun berlalu pada 19hb 3 baru2 ni, sehari sebelum kami sekeluarga berangkat ke KK. 

Daku sekeluarga sempat gak singgah... daku & En suami & Nayli layan Signature Ice Cream seperti gambar di bawah..budak2 ni plak layan Free Cone Ice Cream tu.

Signature Ice Cream - WAJIB TRY OK!!!!
Serius daku tak pernah lagi try Sangkaya.. tapi menurut kawan2 ku ramai kata manis.. so bila daku try yang Saranira Ice Cream ni, Nyummmmmmy sungguh la... tak puas rasanya... aiskrim dia memang rasa kelapa sungguh..tu yg rasa unikk sangat..tekstur aiskrim ni pun lembut & creamy...disiram plak dgn nira..mmg walllahhhhh...Jadi kalau2 la korang nak rasa, Silalah ke mana2 branch Saranira Ice Cream ni ye... Lagi2 yang di Mydin Semenyih tau...yang tu je adik aku punya..yang 3 branch lain tu orang lain la punya..^____^
Sempat snap bersama2
Ada macam2 pilihan di Saranira Ice Cream.. so pilih je apa yang berkenan ye. Kalau tanya daku, mesti daku akan bagitau, SIGNATURE ICE CREAM

Rezeki Jangan DiTolak

Hobi terbarukah?
Balik kampung baru2 ni adik perempuan ku telah hadiahkan set pearl ni pada aku..dia tau aku tengah tak ada benda nak buat sangat bila di KK nanti, jadi plannya aku nak fokus la jahit manik2 pada baju2 kurung aku tu..ada la dalam beberapa pasang...

Sebenarnya set2 manik tu pun dia pakai masa jahit manik pada baju nikah dia dulu.. ni kira lebihan la...so, bagi aku, rezeki jangan ditolak...boleh la nanti jahit manik tabur je...