click...click...

HITS

Followers

Wednesday, March 16, 2016

Movie : 2 hari berturut...

Semalam daku & En Suami tunaikan permintaan budak2 ni....nak tengok Kung Fu Panda 3 katanya...

Sebagai reward sebab ditinggalkan semalaman dengan atuk & atukwan... mak aku report dua2 orang ni behave je.. solat sama2, ngaji sama2, buat buku latihan pun sama2... yang diaorg paling suka pergi jogging dengan atuk diaorg a.k.a mak aku..

Movie Kung Fu Panda 3 ni ok la juga..since kitaorg memang follow dari yang 1 lagi, so daku rasa no 3 ni biasa2 je la.. best lagi layan no 1 & no 2. Penuh gak panggung time aku pergi semalam..tapi daku rasa penuh lagi la kalau movie BoBoBoy tu..

En suami plak ajak aku tengok movie London Has Fallen.. since kitaorg pernah dah tengok Olympus Has Fallen, so daku memang on je la..so petang tadi, lepas kakak aku & anak2 dia sampai dari KL naik Ets, kitaorg pun keluar. Jalan cerita dia agak menarik, cuma memang nampak Mike Banning tu menonjol sangat2 sampai daku rasa tak logik pun ada...^____^ daku lebih suka lagi Olympus Has Fallen la.. Movie London Has Fallen ni action movie.. so korang tak akan rasa boring bila tengok ...ada gak part sedih masa Bos Mike tu mati... memang daku rasa nanti mesti En Suami nak cari dvd gak movie tu...

Layan movie plak 2 hari ni