click...click...

HITS

Followers

Wednesday, February 17, 2016

Mind Booster - Supplement untuk Anak-Anak

Mind Booster ni diberi oleh Kakak Ipar daku baru2 ni..

Dia pun dapat dari makcik En Suami plak.. Sekarang ni diaorg ahli keluarga  masing2 join Kongsi Makan..satu hub di mana macam2 jenis produk ada dalam tu. Mind booster ni antara salah satu produknya..

Daku tak berkesempatan la nak join sangat. Tapi baru2 ni ayah mentua ajak juga la masuk.. Daku hanya senyum2 je la. Last2 en somiku itu pi letak nama dia je..T___T

Ok...ni antara khasiat mind booster ni..

Nanti kita tengok ada tak apa2 perubahan budak2 ni.

Homeo Mind Booster™ membantu:

  • Anak anda rajin belajar dan ulangkaji
  • Cemerlang dalam pelajaran
  • Merangsang dan mengaktifkan otak
  • Menjadi lebih fokus semasa belajar
  • Menggalakkan pertumbuhan sel neuron
  • Menghilangkan rasa gugup


Homeo Mind Booster™ membantu: (Untuk Yg Bekerja)

  • Meningkatkan daya ingatan
  • Mengurangkan migrain
  • Mengurangkan stress dan tekanan
  • Meningkatkan keyakinan
  • Mengurangkan risiko nyanyu
  • Meningkatkan IQ, EQ dan SQ



1. Madu Asli

Membantu mepertingkatkan daya pemikiran serta tenaga


2. Calcarea Phospericum


Membantu meperkuatkan tulang dan gigi


3. Kalium Phospericum


Nutrien untuk membantu memperkuatkan daya ingatan dan hafalan


4. Magnesium Phospericum


Nutrien membantu menghilangkan perasaan jemu belajar.


5. Asid Phospericum


Membantu sebagai tonik penyegar, membantu masalah disiplin


6. Ganoderma


Mengaktifkan sel darah merah, menyingkirkan sisa toksik dalam badan dan membawa oksigen ke otak


7. Jasminum Polyanthum


Membantu kecantikan fikiran, murung dan tidak mementingkan diri sendiri


8. Anacard


Diperkaya dengan protein dan bertindak sebagai baja kepada sel-sel otak supaya cergas dan pintar. Ia menggalakkan pertumbuhan sel-sel neuron


Hubungi kami:
Homeo Mind Booster (M) Sdn. Bhd.

(1033856-K)

No. 9, Jalan AKP 1, Taman Ayer Keroh

Permai, 75450 Ayer Keroh, Melaka


Tel: +606 231 1300 (HQ)

Hp: +6017 300 1203 (En. Suffian)
+6013 620 3762 (Pn. Faridah)

Baru try lepas cuti CNY baru2 ni
Sekadar mencuba...Free kan..
Mmmmm...macam2 la...

Korang ada beri apa2 supplement tak untuk anak2? Share plzzzz

Sikit ke Banyak??

Kalau tengok list barang2 yang didaftarkan ni, macam sikit je barang2 yang kitaorg nak bawa ke KK nanti..

Tapi kan....bila dah kemas...

Mak Aiiiii..

Daku dah risau dah ni...

Takut terlebih2 plak la barang melebihi dalam senarai ni  ...

Patut aku letak je extra2 kotak ke apa2 je kan...waaaaaaaaaa..somi kata dah hantar borang ni tak boleh dah nak tambah2 lain ke apa.

Tengok je la nanti macam mana...


Bawa barang2 penting je ni