click...click...

HITS

Followers

Saturday, February 13, 2016

Sepetang Di Taman Ixora, Sepang

Semalam En Suami ada meeting kat KLCC. Minggu ni sibuk betul dia..waaaaa.. bilalah nak start mengemas ni. 

Dia duk fikir2 nak park kereta kat mana nanti... so daku pun offer la drive untuk dia & kitaorg anak beranak boleh la lepak2 kat rumah kakak daku kat Sepang.

Petangnya, since tak ada buat apa2, kitaorg pun layan la kejap movie Bajranji Bhaijaan. Movie ni dah 2x aku tengok..Memang best. Saja je la aku ajak kakak aku & anak2 tengok sama.. 

Jalan cerita yang best, cuma part2 lagu tu macam biasa la..daku fwd2 je.. 

Itu lah aktiviti kitaorg petang semalam..


Movie ni memang best!!!