Followers

HITS

Wednesday, January 20, 2016

Kembali Menjelma........

Assalamualaikum...

R.I.N.D.U...

Daku rasa itu sudah cukup menggambarkan isi hati ini...

Bila daku tengok2 balik post lama, last post adalah masa Nayli 1 tahun ...

Sekarang dah masuk tahun 2016, Nayli pun tak lama lagi akan mencecah umur 3 tahun..

Mungkin sebab faktor anak2 dan mula bersekolah penuh menyebabkan daku ada la sikit masa lapang pagi2 sebegini...

Mungkin juga sebab daku kini terjebak sepenuhnya menggunakan PC setiap awal pagi..
(sibuk kumpul latihan2 dan nota2 tambahan untuk Bacan Bacaan & Bahan Rujukan & Bahan Latihan untuk Hariz & Danial)

Tahun ni aku bertekad untuk fokus sepenuhnya dalam pembelajaran budak2 ni....

Tahun lepas aku macam Fokus time EXAM je ..tak patut betul la!

Jadi, sempatlah selit2 jap di sini.

Daku akan kongsikan serba sedikit apa yang daku buat untuk budak2 didalam blog ini. 

Untuk permulaan, daku kongsikan BENTO FOR KIDS, Meor Imran Hariz & Meor Imran Danial sepanjang 3 minggu persekolahan pada tahun 2016.


Hari - hari nak menu lain..layankan je la..lagi2 dak Danial tu agak
memilih juga bab2 makanan ni..
Setiap hari kena tanya budak2 ni dulu nak bawa bekal apa
kalau kita tentukan menu sendiri, siap la..
ada gak yang tak berapa nak makan