Followers

HITS

Tuesday, August 30, 2016

PHOTOBOOK LAGI???? kali ni dari Photobook Worldwide plak....

Alhamdulillah...tak sampai seminggu , photobook yang ku beli dah sampai akhirnya.... kali ni saja2 try beli dengan photobook worldwide plak, tapi dengan lazada.... yang belah kiri tu, RM 1 SAHAJA tau!! (tak termasuk pos) Yang kanan tu RM 27.30 (pun tak termasuk pos) 

Untuk mereka yang berminat, boleh dapatkannya segeraaaa dengan klik link ni, 

6 x 6 mini soft cover RM 1: 


8 x 11 medium potrait softcover RM 27.30


SEMENTARA MASIH ADA PROMOSI INI LAGI!!!

Cumanya kan...andaikata kalau korang beli lebih dari 1 voucher, kos pos adalah berasingan..contoh macam ni..aku beli 2 photobook voucher ni kan...so, bila dah siap2 edit kat software diaorang & masa nak buat process seterusnya, masukkan voucher code dan kemudian buat bayaran untuk kos pos, ianya TIDAK BOLEH DIGABUNGKAN BERSAMA.. kiranya, dua photobook, dua kali la kos pos ko kena bayar..hahaaaaaaaaa..tu je la.. kalau korang tak kisah boleh la beli lebih dari satu, kalau tak, beli 1 voucher cukup la ..yang penting, cari yang OFFER lebih dari 80% & juga sekurang2nya 40 MS..barulah ko akan rasa berbaloi2 menghabiskan masa edit gambar dan juga buat benda alah ni..kalau setakat 20 MS, aku cadangkan tak payah la weiii...nak edit gambar + mengadap benda alah ni Ko kena ada MINATTTTT dan keduanya ko kena SABARRRRR.. tu saja nasihat dari aku..ok sekian..

TQ Photobook, TQ Lazada...

Photobook untuk tahun ni...

ni hasilnya..Layout n design background semua ada, korang pilih je nak yang macam mana

10 comments:

suhailah hamid said...

Wow menarik ni. Lazada selalu ada tawaran yang best2 kan. Kena pandai pilih jer.

Jueliza Jamani said...

kita pun tgh tunggu.. tp beli hat 6x6 jer.. hahahah saja gatal2... wakakak

nurbijen said...

Hari tu akak pun ada beli 5 lagi..
Entah bila la nak siap desgin tu... huhuhu

Nurhidayu said...

ye Sue. mmg menarik. kena pilih mana yg berkenan je...

Nurhidayu said...

kan...mcm syok je buat benda ni kan

Nurhidayu said...

aduh kakkk...tak expired lg ke tu...

umi alya said...

nak g jenguk le juga, kot2 berkenan

umi alya said...

Akak beli gak 1 , kos pos percuma..

Nurhidayu said...

kak tni...wahhhh..lagi best kak..free lg tu

umi alya said...

Malangnya sampai kini akak x sempat nak siapkan.. hu3