click...click...

HITS

Followers

Monday, August 01, 2016

Majlis Hari Raya Aidilfitri SK Malawa

Aktiviti Raya diteruskan lagi ....Kali ni jamuan Raya sek budak2 ni plak...
aku yang pada mulanya memang tak nak pergi..sebab berbayar tau..
waaaaaaa...Mak Bapa sapa2 yang nak datang kena bayar RM 10..
Anak2 plak RM 3 sorang.. So, dak Danial ni nak gak aku datanggggggggg...

Yang En suami ku plak memang tak nak datang gak..
tapi, saat2 akhir dijemput juga dengan pihak sek...
So, dia pun datang la juga...

yang bestnya, kitaorang satu family dah pakai ala2 team Pink dengan Dusty Red..
Baju untuk En suami pun aku iron baju pink meroon ...alih2, dihari kejadian, 
dia nak pakai baju lain plakkkk.......waaaaaaaaaaaa....

layan je la gambar2 kitaorang di hari kejadiannnn...


Dak Hariz.....
Dak Danial
Dak Nayli......
Pink dusty red la konon2.......
Kad jemputan En suamikuuuu
Tapi tu la dianya........di hari kejadian hujan renyai2.....
ada budak tu nak gak pi ikut abang2 nya...
aku lepak2 kat atas stage ni je...
Buku atucara majlissssss
bab menunggu la paling daku tak suka...apa lagi ajak Nayli selfie dulu.....
Dah habis selfie, masih lagi menunggu VIP tak sampai2 lagi...dia main bedak plakkk
dah main bedak, pi  main lipstik pun sama.......
akhirnya........sampai juga VIP yang dijemput.......
Bab yang ditunggu2 oleh dak Nayli..makannnnnn
Mak bapa yang lain makan di khemah ...aduhai..dengan hujan nya...
En suami yang baik hati ..ambik makanan utk kitaorang..........
Alhamdulillah......rezeki pada hari tu.....
Dak Danial dengan kawan sekelas dia......
Hariz yang tak makan lagi, last2 ku suruh dia makan kat meja kitaorang je....
dapat juga meraikan bersama2 anak2 pada tahun ni......



2 comments:

umi alya said...

Amboi Nayli siap berbedak bergincu lagi, jemu gamaknya menunggu lama..

Seronok juga ya dok kat sana, sambutan rayapun meriah..

Nurhidayu said...

kak tni..tu la dianya kak....bila dah boring tu, habis semua dia punggah beg ayu ni