Followers

HITS

Wednesday, July 13, 2016

Aktiviti Budak2 Ketika Balik Beraya...........

Anak2 daku sangattt suka bila balik kampung ni..
sebabnya apa tau..diaorang akan BEBAS buat apa saja..
kalau kat rumah, tak la berapa bebas sangat..
sebab ada setengah2 benda masih lagi aku control sebenarnya....

Ni merupakan antara aktiviti2 diaorang ketika balik beraya baru2 ni..
al maklum la , balik awal kan...jadi ada la beberapa aktiviti dapat dibuat sementara menunggu sepupu2 diaorang balik ....


tolong atuk sapu sampah...

Diaorang memang suka bab2 menyapu ni...

tengok la Nayli tu..siap main lari2 lagi...

Aksi Nayli  main dengan kucing...

Bila diminta bergambar dengan kucing, ni la jadinya......


Ada hati gak nak menyapu cik kak ni.....

Siap ada gaya tu....

Aktiviti seterusnya........buat kuih raya...Yeayy

Acara yang ditunggu oleh diaorang......

Kat rumah, tak ada la merasa buat macam ni kan.....

Cornflakes madu, feveret Danial.

Ni pun feveret Hariz gakk

Nayli sambil isi sambil makan..adehhhhh...

Lepas tu dah siap, siap minta semuanya sekali.......

Ni di rumah mentuaku plak, budak2 sibuk main game je..mmmmmm..

Nayli bersama Marisa, anak kakak ipar daku....

Ada la juga geng Nayli ni........

6 comments:

idzwa kamaruddin said...

kannnnnnnnnnnnn kat kg sape nak marahhh?? semua pun boleh buat..hahaha..

amirah said...

seronokla dorang ye...kat sana ramai tak kawan dorang ayu?

Nurhidayu said...

izwa....hehe...tu la pasai...bila ditegur, tak kena marah pun..ahaiiii

Nurhidayu said...

ami..diaorang memang seronok ami kalau kat kg..kat sini ada gak kawan tapi time sek pagi dengan Kafa je la..kalau kawan2 kat area2 rumah ni mmg nan hado..haha

Siqah Hussin said...

Rajinnya mereka. Tolong sapu sampah, buat kuih. Hehe. Seronok tengok budak-budak belajar benda baru :)

Nurhidayu said...

budak2 ni mmg siqah...suka sgttttt