Followers

HITS

Sunday, June 19, 2016

PAVLOVA Oh PAVLOVA....Yang TERSEDAP Yang Pernah daku Jumpa .......HANYA Di KK

Sejak pindah ke KK ni, aku rasa berat aku macam akan bertambah dari semasa ke semasa.. Mana taknya..Aku dah jumpa HomeMade Bakers yang SANGAT2 Sedap dan menepati citarasa aku dan anak2. En suami kurang sikit la bab2 dessert ni...termasuklah kek sama.. Jika sebelum ni,  aku ada order Macaron sempena HARI GURU untuk cikgu2 anak2 aku ni, maka kali ni aku nak try la order PAVLOVA plak

Aku order 2 sebenarnya..satu tu konon2nya nak bagi kat kawan aku, tapi dia plak tak reply komen aku..so, bukan rezeki ko lagi la Nonie..hehe..Tapi tak pe, lain kali bila2 aku order lagi , aku bagi kat ko lagi  ya..

Instagram Bakers ni, Triple Sprinkles . Boleh la singgah , follow dan cuci mata tengok hasil tempahan beliau.. Memang mabelesssss la...Bila habisnya makan nasi selepas berbuka tu, kitaorang anak beranak makan Pavlova plak..

Habis satu bekas kitaorang makan tau...

Pavlova ni memang manis sebenarnya, tapi hat ni, walaupun manis, sebab mix dengan gabungan buah2an  yang sitrus itu sedikit sebanyak mengurangkan rasa manis pavlova tu...aku ni bukan la jenis suka makan manis2 sangat, tapi hat ni...fuhhhhhh.. Semalam satu bekas dah habis..Hari ni satu bekas lagi kitaorang habiskan...

Insyaallah, lain kali nak order dessert lain plak

Oh ya, boleh juga tengok Hasil tempahan beliau di website 


Memang rekemen sangat2 tau....

Orang2 di KK, order la dengan beliau ya..  WA Mas di 012-3029455

Satu lagi sebab Bakers ni dekat je dengan rumah aku...so, buat apa aku susah2 order kat tempat lain kan


Semoga biz Mas maju jaya hendaknya...


Aku nampak je iklan tu terus watsap Mas beb...nampak tak di situ je aku dah tak sabar2 nak makan!!!

Ni antara yang order dengan Mas semalam..Order hari ni lagi banyakkkkkkk..boleh tengok di IG beliau!!


Yang ni sebelum kitaorang makan beramai2...

No comments: