click...click...

HITS

Followers

Friday, May 27, 2016

Wan Alya Nayli

Alhamdulillah...berkat 4 jam direct jahit manik kat baju cik kak sorang ni, maka siaplah sudah...beria2 plak la aku ni kan..act  baju Nayli dah ada reben..so dia bila ikat ke belakang pun nampak terletak elok je..macam baju aku tu plak memang tak ada reben ke apa..bila pakai mak ai..aku rasa macam baju mengandung pun ada😂😂😂😂😂

Jadi aku apply la teknik2 jahitan manik yang aku baru belajar ni..Nama teknik tu ialah teknik bracelet. Teknik ini jahitan manik memang agak kukuh. Jadi ada sedikit confident la di situ bila aku jahit teknik ni kat baju dia.


Tadaaa...baju aku ngan Nayli

So petang tadi aku pakaikan baju tu kat dia..siap pakaikan tudung lagi uuuuu...alahai...nampak macam dah besar je anak daraku sorang ni..

Bulan depan Nayli 3 tahun..Masih manja seperti dulu2 juga..ada hobi terkini..suka sangat picit2 tangan ke cubit ek..sampai lebam2 la tangan aku ni..😅😅😅😅

Aku ada la saja2 tanya dia nak ke sekolah..Dia kata tak mau..nak duduk dengan ibu juga...memang betul la anak ibu sorang ni.. 
Baru ada senyumnnnnnn

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

kan..kejap je dah besr macam kakak kakak sangat dh rupa Nayli ! ;)

Nurhidayu said...

dah besar tp manja kemain..