click...click...

HITS

Followers

Wednesday, May 25, 2016

Sibuk seketika

Daku agak bz seketika untuk minggu ni..sebab kakakku dah jadi Stockist Ariani plak..

So daku akan tolong dia untuk sementara waktu ni utk set up IG & Page Fb dia .

Jemput singgah ke IG & Page FB kakakku ni ya..

Daku juga akan share sikit2 juga pasal Stockist Ariani ni ya

Dalam proses nak tukar nama Page FB ni
IG biz kakakku

4 comments:

Siqah Hussin said...

Ariani!!
kawan siqah baru je beli tudung Ariani. cantiklah. harga memang agak mahal tapi berbaloi siqah rasa dengan kualiti tudung begitu.
good luck untuk kakak akak dan akak juga :)

Nurhidayu said...

Hehehe..Tq Siqah

amirah said...

memang tengok cantik2 sgt ayu..nnt la nak tengok betul2 sbb takde masa sgt nak tekun online shoping...

Nurhidayu said...

Boleh je ami..roger2 ya