click...click...

HITS

Followers

Tuesday, May 17, 2016

Baju Baru...

Akhirnya...setelah hampir 2 bulan menunggu...

Dapat la juga baju T-Shirt sekolah..

Sebelum ni bila PJ je diaorang akan pakai baju t-shirt putih je..jenuh wei nak menyental baju putih tu..satu lagi jenuh nak menjawab bila nak dapat baju sukan ...baju sek....bla...bla...bla..

Minggu ni sebab tiap2 hari ada latihan sukan, maka tiap2 hari la kena pakai baju t-shirt je..

Baju sukan je tak ada size lagi ni...

Excited budak2 ni bangun awal sebab nak pakai baju baru..
Tepat jam 6.20 pagi kitaorang dah keluar...

4 comments:

umi alya said...

Seronoknya mereka dapat baju baru

Nurhidayu said...

Kak tni..hari2 time pj je mesti depa tanya..mana baju sek la..t shirt sukan la..adeh..jenuh la kita menjawab..hehe..

umi alya said...

Alya lak, baju taekwando, dah berlatih masuk bulan ke 5, masih tak dapat2, ntah le, bila tanya pada Master, tak pula dijawabnya...

Nurhidayu said...

Laaa..ye ke kak..alya dah grading ke kak..hariz hujung bln ni Insyaallah. Danial belum lagi la..tak ready lg dia tu..