click...click...

HITS

Followers

Saturday, April 02, 2016

Training Taekwando Diteruskan Jua

Akhirnya....

Setelah jenuh mencari kat mana la Training Taekwando yang terdekat dengan rumah aku, sekali rupa2nya kat sek budak2 ni je tempatnya...

Training setiap hari sabtu jam 8.30 pagi hingga 11.30 pagi..

Hari ni daku hantar diaorang. Tapi daku tak ada la tunggu sampai habis..Balik rumah dulu settlekan hal rumah, lepas tu dalam jam 11.25 pagi aku keluar ambik diaorang .sekali tak habis lagi daaa.. Latihan tadi dekat jam 12 gak la baru habis. Fuhhhh...lama gak la diaorang berlatih tadi..patut lah ku tengok Danial macam tak larat je rupanya....

Semangat budak2 ni

7 comments:

Siqah Hussin said...

Bagus kak hantar anak-anak belajar seni pertahankan diri dari kecil. Insyallah, berguna nanti di kemudian hari. Saya pun plan nak buat camni, jika dikurniakan rezeki anak :)

Nurhidayu said...

akk hantar diaorang nak bg diaorang ni berdisplin, dengar kata Cikgu. Lain2 tu bagi melatih diri juga la..

Insyaallah..mudah2an Rezeki Siqah nanti dapat baby, bila dah besar boleh la hantar

Siqah Hussin said...

Salam Kak :)

siqah dah update link untuk drama korea tu. feel free to visit again dan klik je :)

http://siqahiqa.blogspot.my/2016/03/jatuh-cinta-bersama-descendants-of-sun.html

Ahmad Hasif said...

bagus hantar .. ada juga aktiviti hujung minggu. selain dari excercise dan belajar seni mempertahankan diri..

Jalan2 sini.. Jom baca,,

Lajukan Load Blog ni Sekarang> article.

Nurhidayu said...

Tq Siqah..nnt akk tgk

Nurhidayu said...

Tq Ahmad..Yup..ada gak aktiviti tu

Nurhidayu said...

Tq Ahmad..Yup..ada gak aktiviti tu