Followers

HITS

Friday, April 22, 2016

Secara Tiba-tiba......

Pagi tadi ketika daku breakfast jam 8.30 pagi tadi & Nayli plak tengah layan Upin Ipin kat Tv, tiba2 je tak ada elektrik...

Ku ingatkan sekejap je la...watsap la En Somi...rupanya dia bagitau satu kolej tak ada elektrik...Aduhaiii...

Last2 ku fikir nak buat apa..nak jahit manik, tak mau la..tengahari ni memang off masak sebab En Somi nak belikan Nasi Ayam Penyet untuk lunch nanti..

So naik ke atas, tengok bilik belajar budak2 ni maka apa lagi..terus bertukang sini sana tepek gambar2 ni... mula2 dikatakan ada orang nak datang cat..tapi dah sebulan lebih kat sini bayangan pun tak ada..aku malas nak tunggu..Gambar2 lain banyak lagi tak bergantung lagi ni..

Guna hammer & paku je..sekejap je buatnya tapi mak ai..berpeluh2 dibuatnya...last2 turun bawah ku ajak Nayli makan aiskrim..tu pun sebab aku tengok aiskrim tu nampak macam nak cair je...

Ku nak sambung lagi kemas bilik belajar diaorang lagi ni...sekian...

Cukup la 4 gambar ni dulu
Panas2 makan aiskrim..mmg best

8 comments:

idzwa kamaruddin said...

seronok duk tempat baru ayu? lepas ni dapat jalan jauh sikit lagi ;)
next mara london k!

amirah said...

rajinnya ayu....best tak rumah kat sana ayu? kejap aje dah sebulan kan

Nurhidayu said...

Ke london idak kut...tak pi mana2 lg wa..asyik la bz dgn kursus je kerja nya

Nurhidayu said...

So far ok la ami.kalau dtg sini mai tido rumah ye

Siqah Hussin said...

Seronok je baca kisah kehidupan kak ayu di sana. Teringin jugak nak ke seberang. Tak tahulah bilanya.

Nurhidayu said...

Hehe..Siqah kalau jalan2 ke kk mai la roger2 akk ye..kut2 boleh bersua ke😉

Siqah Hussin said...

Hii. Insyallah, abang siqah kena transfer sana bulan 10 nanti. Mungkin sepanjang dia di sana, nak pergi jugak sabah walau sekali. Hii. If pergi, siqah roger akak 😊

Nurhidayu said...

Alhamdulillah...harap2 ada rezeki kita berjumpa ye...😉