click...click...

HITS

Followers

Wednesday, April 20, 2016

Projek Pertama : Basic Crumble

Dari semalam sampai ke hari ni ku pulun buat Simple Basic Crumble ni...

Tak de dah buat kat kain2 kosong..buat terus kat baju yang ku nak pakai nanti...

Tadaaaaa...ni baru kat kedua2 belah tangan je...nak siapkan kat depan baju plak la...

Design yang simple2 je

3 comments:

Siqah Hussin said...

rajinnya akak kita sorang ni :)
siqah kalau setakat menjahit butang, dan baju yang koyak bolehlah, tapi tak lah kemas sangat pun. asal jahit je. hihi.

nanti dah siap, bolehlah update sini ye..

Nurhidayu said...

Bukan rajin tapi sebenarnya saja suka2..hehe..baju konon2 nak pakai time raya la ni..tp design kain ni tahun lps punya kan..belasah je la pakai thn ni

Nurhidayu said...

Bukan rajin tapi sebenarnya saja suka2..hehe..baju konon2 nak pakai time raya la ni..tp design kain ni tahun lps punya kan..belasah je la pakai thn ni