Followers

HITS

Saturday, April 23, 2016

Klinik Gigi Dr Natasha di Kota Kinabalu...

Dak Hariz ngadu sakit gigi plak Selasa lepas. Bila ku check tengok gigi geraham dia berlubang besar gak.. Sebelum ni dia pernah tampal gigi masa di Parit Raja dulu.

Bila dah di KK jenuh juga aku cari klinik gigi mana yang ok.. ada juga dapat info dari kawan2 ku di sini ..ada juga info dari staf En Suami..last2 bila ku google terjumpa Klinik Gigi Dr. Natasha ni..tu pun bila baca review Dr nya sangat lembut dengan kanak2. Ok la..cumanya..jarak ke klinik tu boleh tahan gak jauh..dalam 40 minit juga la..

Hari ni ku ambil diaorang awal dari training taekwando sebab appointment jam 11 pagi. Mula2 ku drive dulu sebab time tu En Suami tengah sibuk layan call.. aku follow jalan yang ditunjuk dalam google maps je.sekali dibawa ikut jalan mana tah...memang la jarak lagi dekat tapi ikut bukit la...dengan banyak lorinya, aduhai ..

Sampai2 terus jumpa Dr. Since Hariz pun nampak macam takut2 je, Dr bagitau akan beri ubat tahan sakit dulu dalam tempoh 5 hari ni dan kemudian akan cabut dalam minggu depan.

Dak Danial pun nak check gigi dia juga walaupun sebenarnya tak ada apa2 masalah. Lepas je check gigi, Dr ajar cara2 gosok gigi dengan betul.

Time aku pergi ni dengan Dr Reagan sebab Dr Natasha ada hal. Ok la juga Dr nya..diaorang pun nampak macam selesa je.. nak keluar tu Dr tu siap bagi lagi sticker kat budak2 ni...

Jumpa lagi la minggu depan plak...
Sessi belajar berus gigi dengan betul
Klinik Gigi Dr Natasha
Good review

8 comments:

Siqah Hussin said...

Last check gigi masa sekolah dulu rasanya. Takut nak jumpa doktor gigi. Hihi. Hope tak sakit sangat nak cabut gigi tu. Hariz kuat! Yeayyy!

umi alya said...

Bagusnya 2 beradik tu, dorg x takut jmpa doc..

Nurhidayu said...

Dia takut2 gak tu Siqah..sbb tu dr kata minggu depan la cabut..aduh...nak ke sana pun boleh tahan gak la jauhnya😂😂😂

Nurhidayu said...

Danial memang berani gak kak..Hariz ni je takut2 sikit ...masa nak masuk bilik dr pun dia boleh kata tak mau cabut gigi ye ibu..walhal dia pun tau gigi dia tak boleh tampal dah

Siqah Hussin said...

Kan. 40 minit jugak nak ke sana. Hihi. Hope next time, hariz tak takut lagi. Kot2 lah kali kedua datang, dia dah familiar ke 😁😁

Nurhidayu said...

Harap2 mcm tu la...jenuh drive jauh2 tak nak plak cabut😅😅😅

Lelayusop said...

Hi, memang good servis Klinik Dr Natasha nie.last week sy pegi sn..dia jarum pun tak rasa sakit..nice!

Nurhidayu said...

lelayusop, tu la..memang best kan