click...click...

HITS

Followers

Thursday, March 24, 2016

Sayonara buat Insan-Insan Tersayang......

Baru berkesempatan nak update pasal hal kitaorg pindah ke KK tempoh hari. Banyak sangat la halnya beberapa hari ni jadi buatkan daku tunggu masa yang sesuai untuk update hal ni...

Cuti seminggu Di Taiping rasa sekejap sangat. Lagi2 kitaorg masing2 family di sini, jadi perkara biasa la kalau sekejap di sana sekejap di sini. 

Memandangkan mak & abahku tak hantar kitaorang di KLIA, hari terakhir di kampung kitaorg singgah dulu di rumah makku.. sempat gak kitaorg snap gambar beramai2...aku jenuh tahan sebak, tapi last2 tu nangis gak la...Sedih juga nak tinggalkan mak abah...

Sayanggggg Mak Abah....Raya nanti la baru kitaorg balik...
T____T
Lambat lagi la kitaorang nak balik kampung lepas ni..ku kira2 dalam 4 bulan la kalau balik time Raya nanti... 

Pagi ahad tu kakakku  sekeluarga hantar kitaorang ke KLIA... Mak abah mertuaku & kakak iparku sekeluarga juga ada datang menghantar kitaorang.. aku lagi terharu bila tengok adegan En Suamiku bersalaman bersama Maknya. Tiba2 je jadi sedih bila part tu. Barang2 kitaorang banyakkknya la hai...nanti aku share di entri lain..ada lagi cerita di sebaliknya..
Bergambar beramai2 sebelum berangkat ke KK

4 comments:

nurbijen said...

Dah tak lama 4 bulan tu Ayu..
Baca entry ni, teringat pula tahun 2012 masa nak fly dulu...
Tapi kena tunjuk kuat juga depan anak2... hehehe

idzwa kamaruddin said...

sobs!~ sebab tu la haritu tak sanggup nak terima offer kat ikm kk gaks.. sobs!~

Nurhidayu said...

Anak2 ayu plak time tu tak rasa apa..depa dok excited sbb nak naik flight je kak..kita ni jenuh la cover2 tak mau nampak nangis depan diaorg

Nurhidayu said...

Wa..klu ko pindah sini dah tentu kita berjiran ..hehe