Followers

HITS

Tuesday, March 29, 2016

Pindah Rumah : Sessi 3

Alhamdulillah...

Semalam barang2 rumah ku beserta kereta dah pun selamat tiba di rumah...

Maka apa lagi kan.... Part seterusnya la plak

-


-



KEMAS BARANG LA!!!!

Part tu yang letih tu...
Kali ni barang2 memang sikit je
Aku tak tau la samada ni dinamakan takdir @ rezeki En Suami.. 

Time forwading datang ambik barang di Johor dulu, En suamiku tak ada..Time tu dia dah start kerja di KK.

Time barang2 ni sampai KK plak, Dia kat KL kursus seminggu..so nak tak nak, daku la juga kena ngadap benda2 ni sekali lagi...

T______T

Daku tak tau la ni dinamakan excited ke atau cari barang tak jumpa makanya dari barang2 sampai sehingga la ke Magrib daku berjaya asingkan barang2 mana yang nak simpan ke stor, mana barang2 dapur n sebagainya..

Tinggal kotak2 baju & buku je seperti gambar di bawah.. 

Untunglah si diaaaaaaa....
Tadaaaaaaaa...sikit je lagi ...

9 comments:

idzwa kamaruddin said...

phiuewww penat uiiii pindah nie!

nurbijen said...

wah, semangatnya Ayu mengemas...
Mesti rindu dgn barang2 tu... hehehe

Nurhidayu said...

Memang penat...harap2 lps ni lama la lagi kat sini

Nurhidayu said...

Hehe..tak rindu kak..tapi sebab nak guna..kena gak la cari satu persatu..😂😂😂

aLin arLene said...

supermom, superwife!!!

Nurhidayu said...

Pancit gak akhirnya..somi bising semua nak buat sendiri

Siqah Hussin said...

Tengok kotak je dah penat. Belum Siqah kena hadap lagi. Confirm penat kan awak. Takpe2. Yang penting, bila dah siap kemas, kepuasan berganda :)

Nurhidayu said...

Memang penat Siqah..akk ni dah la jenis tak blh tgk brg2 lama dalam kotak..nak je kemas cepat2..

Nurhidayu said...

Memang penat Siqah..akk ni dah la jenis tak blh tgk brg2 lama dalam kotak..nak je kemas cepat2..