Followers

HITS

Thursday, March 24, 2016

Pindah Rumah : Sessi 2

Tu diaaaaa...
Ku ingatkan bila dah settle barang2 rumah masa orang2 forwading datang dulu, dah tak banyak la barang2 kitaorang..Sekali tu, entah lah...bila dah kemas sikit sikit & sikit lagi, sampai 9 beg baju gak la...tu pun aku dah jenuh buat 5S dah pada semua beg tu. Buku2 tulis budak2 ni yang dari sek lama ku tak bawa semua, ada la 2 - 3 buah buku je... baju2 pun ada yang tinggal di Kampung, ada gak yang tinggal di rumah kakakku.

Memang banyak la barang2 kitaorang sampai masa di KLIA hari tu pun semua ahli keluarga terkejut tengok....

Sampai di airport KK, ambik ko.......3 trolley guna..2 orang staf suami yang ambik kitaorang dengan 2 hilux. 1 hilux penuh dengan beg2 kitaorang & 1 lagi plak penuh dengan kitaorang..budak2 ni naik je hilux terus lena..sebab masing2 tak tido dalam flight.. 

Kitaorang terus ke Kuarters IKM. Drop beg2 kat rumah sana dulu. Untuk 5 hari pertama ni, kitaorang stay di Hotel dulu sebab rumah kuarters tu masih dalam proses cat & pasang langsir. Lepas tu bawa 3 beg je ke Hotel untuk check in....


No comments: