Followers

HITS

Thursday, March 03, 2016

Penulis itu Sahabatku!

Dah lama tak membaca buku @ novel.

Sementara masih ada lagi di sini, daku ambik kesempatan untuk order buku hasil penulisan sahabatku ini..

Sebelum ni daku ada buat review tentang e-book beliau mengenai tips bajet ke Krabi & beli e-book tips bajet ke Korea sebagai tanda sokongan pada beliau.

Kali ni daku beli buku hasil pemerhatian beliau sepanjang bekerja di Jalan Tun Razak.

Ku bercadang tak nak baca lagi. Sebab nak tunggu baca dalam flight je nanti..tapi kalau ku rasa tak sabar2, nak gak baca je nanti..

Teruskan menulis wahai sahabat!
Nice cover
Hobi ku membaca

4 comments:

Siqah Hussin said...

Boleh bagi review buku nie nanti..

Nurhidayu said...

Ok siqah..tak baca lagi ni..😂

Ibu Ilyanie(s) said...

Assalam kawan lama... tqvm datang umah aku... hehehe

Nurhidayu said...

Salam...sama2