click...click...

HITS

Followers

Saturday, March 26, 2016

Leisure Time With Kids.....

Minggu ni 3 hari je budak2 ni bersekolah.. sebab hari jumaat ada Good Friday. Sek diaorang ni ambik cuti peristiwa pada hari khamis juga. 

So apa lagi kan..diaorang request nak bermandi manda la ....3 hari pertama tu boleh je aku nak bawa tapi aku macam tak larat je nak bawa petang2...baik bawa diaorang mandi pagi2 tu .

Makanya.. pagi khamis tu...lepas breakfast je kat hotel, acara yang ditunggu2 oleh budak2...


-



-



MANDI KOLAM

Mandilah puas-puas sepanjang 2 hari cuti tu...daku nak bawa diaorang berjalan2 pun macam penat je...batuk tak henti2..makin teruk plak bila dah sebelah malam
Lepaskan diaorang mandi bertiga je. Aku macam malas nak join sama
Hariz dah nampak macam dah ada skill utk berenang

No comments: