Followers

HITS

Sunday, March 13, 2016

Lagi2 Buku Baru..

Dah terjebak memang payah nak berhenti!

Tapi daku rasa ok je walaupun terjebak. Sebab mana la tau kan..Satu hari nanti dapat daku realisasikan impian daku & En Suami untuk "backpackers" bersama2.


2 buku ini baru je ku beli dalam minggu ni gak.. I'am Backpacker : Europe..

Daku baru je baca separuh dari isi buku tu..nanti daku akan buat review khas mengenai buku2 ni..

Semamgat daku baca tau. 
Buku kedua plak Travelog ET Kembara Afganistan. Yang ni memang ramai ahli group BBM yang rekemen untuk baca. So daku gigih beb PM personal Sis ni dan beli buku ni.. dan lega bila dah sampai ke kampung ku di Taiping Petang jumaat baru2 ni..tak sempat baca lagi..ku baru belek2 .wow..nampak memang menarik gaya penulisan beliau..

Ku tengah hunting plak buku Islam Di Barat , Muslim Di Timur. Kalau ada buku2 travelog yang best2, mai la rekemen kat aku ye. Nanti daku akan cari & baca dulu sinopsisnya ... 

Baca sinopsis pun dah rasa best tau..
Cuti sek ni kitaorg balik kampung & stay di Taiping dulu..settlekan hal2 barang yang kitaorg bawa balik dari Johor ke Taiping & kemudian sessi lepak2 & santai2 sambil JJCM lagi mana2 tempat makan best kat sini.


No comments: