Followers

HITS

Wednesday, March 02, 2016

Jumaat Ni..Akhirnyaaaaa..

Baru dapat call dari En Suami tadi..

Akhirnyaaaaa....

Jumaat ni Company yang uruskan moving & shipping tu akan datang..

Fuhhh..baru la rasa lega sikit..

So, tinggal 1 hari setengah je lagi ni untuk kita settlekan dan habiskan mana2 barang yang kecik2 terutama dalam peti ais & deep freezer ku itu....

Kalau semua dah angkut jumaat ni maknanya minggu depan off masak seminggu dan tak de Tv , tak de mesin basuh la kiranya...sesuai sangat la sebab minggu depan pun budak2 ni ada periksa...

Set minda sekarang apa  nak buat lepas ni..

6 comments:

nurbijen said...

Ayu, semoga segala urusan dipermudahkan :)

Nurhidayu said...

Tq kak nur..mudah2an

amirah said...

Ayu,...ke sana bila? lahai...penat kan..take care ayu...

Siqah Hussin said...

Alhamdullilah. Semoga semua dipermudahkan. Awak sekeluarga bila nak ke KK?

Nurhidayu said...

20hb 3 ni ami

Nurhidayu said...

20hb 3 ni siqah