click...click...

HITS

Followers

Sunday, February 28, 2016

Training Terakhir Di sini...

Anak2 ku, Hariz & Danial.

Petang semalam training Taekwando terakhir mereka di sini.

Rasa sedih pun ada. Sebab diaorg memang suka sangat dengan training ni.

Patutnya pagi semalam training kat Gym di Pura Kencana, tapi sebab gym tu ada aktiviti lain, so diaorg masuk ke training belah petang plak.

Sempat la semalam daku snap & rekod video mereka kejap masa training.

Tup2 masa nak balik, Master bagitau yang kalau by minggu depan, kitaorg masih ada lagi di sini, Dia ajak juga pergi training ke Gym Pura Kencana gak tanpa bayaran bulanan.. Wah..daku terharu la plak..

Plan nak ke KK dalam cuti sekolah bulan 3 ni. Ku dah risau2 orang Kargo ni tak call2 pun lagi. Nak tak nak memang daku push gak En suami pi follow up dengan bahagian yang uruskan bab2 pemindahan ni .

Dengan budak2 nak periksanya, aduhai..ngan mengadap rumah dengan barang2 yang tak habis2 disimpan lagi buat daku stress je seminggu dua ni..

Training terakhir

No comments: