click...click...

HITS

Followers

Tuesday, February 02, 2016

Tq PIXAJOY

Yeayyyy.. akhirnya parcel yang ditunggu2 tiba juga...

Daku ingatkan tak sempat la dapat sebelum cuti CNY ni..sebabnya daku baru je upload 240pcs pics tu pada 31hb lepas.

Bila check MyOrder plak kat website pixajoy tu, ia dijangka dihantar pada 3hb2.

Tup2 semalam bila daku check emel, Pixajoy memaklumkan yang diaorg akan ship out parcel aku pada 1hb2 iaitu semalam...

Maknanya hari ni la dapat..... tengok2 time lunch tadi En Somiku dah bawa balik sambil jeling2..

Cepat2 bagitau yg tu voucher lama. Nak kena tebus awal sebab dah nak expired dah...

Tadaaaa...sukanya la hai Pixajoy ni. Dah la servis cepat, lepas tu customer service pun ok sangat..memang membantu..Daku ada la emel pada team diaorg bagitau aku ada masalah nak upload gambar. Cepat je diaorg reply n guide macam mana aku patut buat.

Tu yang best tu...korang..kalau nak beli apa2 dari pixajoy, boleh tunggu time hari perayaan ye..selalu ada macam2 offer yang menarik...

Selamat mencuci mata

Bagusnya cuci gambar ni, kita boleh beri juga pada kelurga kita kat kampung

No comments: