click...click...

HITS

Followers

Wednesday, February 17, 2016

Sikit ke Banyak??

Kalau tengok list barang2 yang didaftarkan ni, macam sikit je barang2 yang kitaorg nak bawa ke KK nanti..

Tapi kan....bila dah kemas...

Mak Aiiiii..

Daku dah risau dah ni...

Takut terlebih2 plak la barang melebihi dalam senarai ni  ...

Patut aku letak je extra2 kotak ke apa2 je kan...waaaaaaaaaa..somi kata dah hantar borang ni tak boleh dah nak tambah2 lain ke apa.

Tengok je la nanti macam mana...


Bawa barang2 penting je ni

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

uhhhh....biler terlist baru tau betapa banyak nyer barang kan..

Nurhidayu said...

Itu la pasal...menangis la mcm ni...klu terlebih brg

aLin arLene said...

takyahla bawak banyak sangat..especially perabot sebab mana tau 2-3 tahun nanti or less kena pindah lagi..sewa storage unit kat sini simpan barang2..selamat mengemas yer..

Nurhidayu said...

Perabot mmg tak byk aku bawa alin..sbb nnt kena pindah lagi..penat je kan