click...click...

HITS

Followers

Thursday, February 18, 2016

Koleksi simpananku...

Petang semalam mengemas benda ni saja... koleksi manik2 sejak dari tahun 2011 dulu...

Satu ketika dahulu, daku memang gila jahit manik..siap pi kelas lagi tau..

Ingat lagi time tu masa adik lelaki aku bertunang, memang gigih la jahit manik2 kat baju2 daku...

Lepas tu stop seketika...lepas tu sesekali la plak daku menjahit..

Kali ni ingat nak jahit la balik ..sebabnya ada la beberapa baju yang daku tempah agak simple je.. harap2 mood aku  semasa di sana bertambah RAJIN laaa nanti..

Dulu2 daku simpan dalam bekas plastik yang kecil2 tu...tp mmg banyak la..sebabkan memerlukan banyak ruang plak, ku peket2kan la macam ni plak..haaa..baru la ok sikit..
Sekadar suka2

2 comments:

aLin arLene said...

leh buat bisnes kat sana ayu...upah jahit manik mahal okeyh...aku tambah manik kat baju nikah jer 350...itu 8 thn dulu...kalau sekarang lebih 500 agaknya...

Nurhidayu said...

Hahaha..kena upgrade skill dulu ni...