click...click...

HITS

Followers

Sunday, February 07, 2016

JJCM di Taiping - LAKSA Pokok Assam

Sessi JJCM diteruskan lagi ke sebelah petang plak ..

Kali ni dating berdua dengan En Suami sahaja.


Budak2 termasuk la Nayli tak nak ikut.

Maka kitaorg keluar berdua je la.

En Suami nak makan mee combat, daku nak makan LAKSA..

Sebab tengahari tadi dah makan goreng2, petang makan Laksa la akhirnya...

Terletak di hadapan Balai Polis Pokok Assam, kedai ni dah lama dah..


Sejak daku dari Sek Men lagi.

Teringat dulu2 daku suka tapau laksa ni & kadang2 ajak kawan2 makan kat sini.

Kakak yang jual laksa ni pun masih kenal dengan daku. 

Laksa ni best, tak pedas sgt dan secukup rasa. Tu yang daku tambah sesudu cili padi tu.

Sekarang ni dah macam2 ada dijual di kedai tu..bukan laksa sahaja..


Mi2, bihun, nasi goreng pun ada & pisang goreng ni memang wajib ada la..

Selamat mencuba

My feveret
RM 1 - 4 pcs

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)