Followers

HITS

Monday, February 01, 2016

Hari Mesra Pelanggan D'Honey Bakery

Alhamdulillah..

Hari Sabtu baru-baru  ni merupakan Hari Mesra Pelanggan D'Honey Bakery.

Malangnya daku sekeluarga tak dapat hadir time tu sebab En Suami ada urusan kerja.

Jadi daku sekeluarga tak dapat la nak datang memeriahkan Hari Mesra Pelanggan tersebut.

Daku tak ada la menaruh harapan apa2 pun pasal Birthday Contest 2016 tu..

Ye la..masuk dah la last2 minit, lepas tu hantar 3 penyertaan plak tu ..

Tup2 petang semalam rakan ku watsap dan bagitahu daku dapat no 3  .

Lewat petang sikit, ada staf kedai kek tersebut call dan bagitahu daku dan minta ambik hadiah di Kedai nanti.

Pagi ni baru nak pergi ambik . Rupanya gambar Hariz yang menang. Rezeki budak2 ni la

No 3..Yeayyyy
Dapat Hamper
Mempertaruhkan 3 gambar ^______^

No comments: