click...click...

HITS

Followers

Tuesday, February 02, 2016

Bento For Today : Apa Yang Ada Je

Hari ni daku terlewat bangun.

Biasanya dalam 5.30 pagi daku dah bangun kalau nak siapkan bekal yang simple untuk budak2 ni.

Kalau yang berat sikit daku akan bangun lagi awal, sekitar 5 pagi macam tu la.

So pagi tadi kalau dah bangun pun jam 6.10 pagi, aku memang akan jadi kalut sikit. Nak siap bekal, breakfast lepas tu kena kejut budak2 ni bangun semua..aishhh..

Makanya, terciptalah pagi tadi bekal apa yang ada je untuk diaorang ni..

Mini bar kek dari D'Honey Bakery - baru beli semalam

Chicken floss juga dari D'Honey Bakery - pun baru beli semalam

Breakfast pagi ni daku sempat siapkan roti jem strawberry & teh o panas saja.

Selamat menjamu selera anak2.....
Menu apa yang ada je di rumah

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

kadang-kadang dtg mood takde idea kan nak bentokan ape..huhuu..pagi tadi izwa bagi roti telur & jejari roti jek.

Nurhidayu said...

Tak de mood tu biasa gak..besa mmg roti je laπŸ˜‚πŸ˜‚