Followers

HITS

Saturday, January 30, 2016

Steamboat Yong Tau Fu, Parit Raja

Malam semalam En suami bawa makan Steamboat Yong Tau Fu plak.

Ni kali kedua sebenarnya daku makan kat sini. 

Kali pertama, daku keluar bertiga dengan En Suami & Nayli je..Nayli pun time tu tengah tido. 

So memang daku makan sungguh2 la..

Kali ni...adehhh..jenuh gak la..

Makan sambil kawal 3 orang budak ni. Sebab sini tempat terbuka..betul2 tepi jalan je..kereta pun asyik lalu lalang je..daku dah risau Danial & Nayli tak duduk diam. Asyik nak jalan2 je..

Satu lagi makanan dia panas.. daku dah la meriba Nayli..Masa nak makan tu punyalah hati2 tak mau terkena dia.

Sesekali makan Steamboat ni ok la..Sup dia sedap, sambal dia pun sedap.

Kalau pergi lewat2 sikit, tak ada la ramai sangat orang. Lepas habis makan, boleh jalan2 sekejap kat area2 tepi tu . Ada Car boot , jual barang2 lama. 

Food Truck Steamboat Yong Tau Fu ni terletak betul2 depan CIMB, Parit Raja. Malam minggu memang meriah. 

Selamat mencuba


Dinner

2 comments:

umi alya said...

Ayu, bila nak belanja akak?

No tel baru ya skrg ni?

Nurhidayu said...

kak tni, boleh je kak..nanti bila2 kalau akak sampai sini, roger saya ye..no lama lagi ..