click...click...

HITS

Followers

Wednesday, January 27, 2016

Join Contest la Plak..

Petang semalam selepas ambik budak2 ni balik dari Sek Agama, kitaorg singgahlah satu Kedai Kek dan Roti ni..

Rupanya, sabtu ni ada Hari Mesra Pelanggan 2016. So, antara aktiviti nya adalah Birthday Contest 2016, iaitu pamerkan kek yang dibeli bersama2 dengan mereka  yang diraikan pada tahun 2015 - 2016.

Daku ingat2 la balik tahun lepas banyak kali gak la beli kek kat situ. Antaranya, time Birthday Hariz la, Birthday Abah, Birthday Mak, time anniversary kitaorg & Birthday En Somi.

Balik je dari kedai kek tu, terus daku pilih2 gambar yang sesuai. Maka, lepas tu apa lagi...tadaaaaaaaaaaaa...upload di FB & minta kawan2 @ sedara mara "LIKE" . 

Korang yang baca post ni, ada masa lagi tau nak LIKE post tu ye.. ^_^

Saja je suka2 memeriahkan Majlis.

Wish me gud luck...............

Post ni special, siap daku PUBLIC kan lagi tau

Meraikan 3 insan tersayang
Black forest cake memang sedap
Sebab tu time birthday abah, repeat lagi Black forest Cake tp ada extra topping je
Since birthday mak disambut sama2 dengan Kamilia, so order la ice cream cake

No comments: