click...click...

HITS

Followers

Thursday, January 28, 2016

Bento For Kids - MIH & MID

Hari ni hari khamis dah...

Hari ni tak payah siap2kan bekal untuk budak2 ni sebab ada Program Sambutan Maulidurrasul di Sekolah diaorg.

Makanya, bila tengok balik gambar2 bekal yang diambil, ada 3 je..

Lupa plak, ahad hari tu pun cuti  umum, so tak ada la bekal juga.

Untuk minggu terakhir Bulan 1 ni, Bekal @ Bento yang dibawa oleh budak ni ialah : 
(as per request)

Isnin - Roti Sandwich / Tembikai Susu

Selasa - Mini Murtabak / Tembikai Susu / Coco Roll

Rabu - Roti Panda Jem Strawberry / Coco Crunch / Black forest cake

Minggu ni minggu simple je..

Daku sendiri pun tak berapa sihat sangat dari awal minggu hari tu.

Mula2 Danial batuk2, lepas tu Nayli plak batuk & selsema, lepas tu Hariz & lasttt sekali tentulah daku plak..

Daku batuk dari hari Isnin sampai sekarang . tapi bukanlah kerap , time malam nak tido je agak teruk sikit. 

Alhamdulillah, En Somi tak ada la plak berjangkit dengan kitaorg. 

Tapi, hari  ni, dia cuti gak. Ada follow up kat Hospital Putra, BP.

Selamat berhujung minggu korang....

Tak sabar nak tunggu khamis depan...B.A.L.I.K   K.A.M.P.U.N.G ^_^

Sib baik anak2 request ni je, senang sikit daku  nak sediakan
menu ni lagi la simple ..suka bekalkan banyak2 sebab budak2 ni akan berkongsi dengan kawan2 diaorg
daku malasnya nak hias2 ke deko2 sangat...asalkan korang makan je, nak..

2 comments:

amirah said...

tu la ayu...ahmad tak kisah lgsg deko2 tu sbb dia pemakan org nya..dia tk cerewet mkn..tu sebab tak deko..tp tiap2 hari bawak bekal

Nurhidayu said...

Ami..jum la sama2 share bekal..hehe