click...click...

HITS

Followers

Wednesday, February 19, 2014

Step 1 : Survey Perkhidmatan Sewa Lori

3 hari berlalu dengan pantasnya..
akhirnya en suami dapat juga pelepasan seminggu mulai minggu depan..
so, sekarang ni plan daku ialah mencari perkhidmatan sewa lori
kalau boleh yang ada siap perkhidmatan menyediakan kotak2 dan balut sama
maka, mula lah sessi google n email minta quotation pada 
mereka2 yg ada perkhimdatan mcm ni..

untuk hari ni sahaja, daku dah email minta quotation sebanyak 
8 syarikat / individu
yang bagi feedback baru satu..
itupun daku belum tanya lagi rakan2 di FB

setakat ni daku belum listkan lagi apa barang2 yang akan dibawa dari sini ke sana nanti.
ini disebabkan nak tengok dulu apa barang2 yang ada di sana..
so dari situ baru la plan macam mana...

tik tok tik tok..
masa itu emas..
setiap detik amat berharga...

P/S : kalau la korang ada kawan2 atau contact no atau mana2 agen logistik yang boleh direkemenkan meh la share kat daku ye...TQIA