click...click...

HITS

Followers

Sunday, April 27, 2014

Pra Sek......

Awal daku bangun hari ni..
Macam masa bekerja dulu..
5.30 pagi dah bangun
Siapkan *bento* hariz

Malam tadi dia request nak roti Sapu jem strawberry versi Panda
Biskut oreo
Wafer

Alang2 dah bangun awal
Aku masak juga la terus nasi goreng
Untuk breakfast pagi ni

Daku dah dimaklumkan
Yg setiap hari ahad
Ada perhimpunan
So pagi ni datang la lambat sikit
Dalam pukul 8 baru sampai ke sek


Danial plak aku akan hantar ke tadika lain.
Untuk tahun depan boleh la apply ke sek yg 
sama dengan hariz plak
Dia akan start sek minggu depan

Maka bermula lah rutin harian aku...
Hantar ambik budak2 ni..

^___^

2 comments: