click...click...

HITS

Followers

Sunday, April 27, 2014

Pra Sek......

Awal daku bangun hari ni..
Macam masa bekerja dulu..
5.30 pagi dah bangun
Siapkan *bento* hariz

Malam tadi dia request nak roti Sapu jem strawberry versi Panda
Biskut oreo
Wafer

Alang2 dah bangun awal
Aku masak juga la terus nasi goreng
Untuk breakfast pagi ni

Daku dah dimaklumkan
Yg setiap hari ahad
Ada perhimpunan
So pagi ni datang la lambat sikit
Dalam pukul 8 baru sampai ke sek


Danial plak aku akan hantar ke tadika lain.
Untuk tahun depan boleh la apply ke sek yg 
sama dengan hariz plak
Dia akan start sek minggu depan

Maka bermula lah rutin harian aku...
Hantar ambik budak2 ni..

^___^

Friday, April 25, 2014

Nayli OH Nayli


Anak daraku ini
Hampir mencecah 11 bulan 
Tak lama lagi

Gigi dah ada 5 batang
Ada 1 lagi baru nampak nak keluar lagi
Wahhhhh
Makin banyak tumbuh gigi
Makin sedap la dia mengigittttt
Meniti di kerusi dah lama dah
Bila diajar bertatih pun kejap je dia berdiri
Lepas tu merangkak balik

Makin manja dia
Lagi2 sejak daku dah stay kat rumah 
Moga cepat2 la tumbuh rambut diaaaa

^____^

Thursday, April 03, 2014

Hari yang ditunggu2......PINDAH RUMAH!!



Alhamdulillah...
Hari yg ditunggu2 pun tiba...
Pagi tu ramai gak yg turun menolong..
Adik lelaki daku, abg ipar, biras , abg husband pun ada
Lori datang dalam jam 9 lebih..
Proses mengangkut barang lebih kurang 2 jam gak

Settle angkut semua brg dlm lori
Dalam jam 11 lebih diaorg pun gerak

Daku sekeluarga gerak lambat sikit
Sebab nak kemas2kan rumah dulu

Kitaorg gerak pun dalam jam 1 lebih
Sampai ke parit raja dalam jam 4 lebih..

Penatnya drive sendiri..
Tapi lg penat mengemas rumahhhhh
Waaaaaa

Mujur la PIL follow sama ke parit raja

^_____^