Followers

HITS

Saturday, March 29, 2014

Hikmah bila Nayli demam campak

Setiap benda yang berlaku ada hikmahnya..
macam baru2 ni nayli demam campak...
hikmahnya, daku ambik cuti jaga dia..
sambil jaga sambil kemas barang2 rumah sama..


Bukan tu je..
en suami plak tetiba ada kursus kat penang..
So, apa lagi kan..
Nayli demam campak
Rumah plak tak terurus sebab dalam proses cat
Air plak dicatu selang 2 hari sekali
daku plak cuti..
maka

zasss follow husband pergi kursus
tapi kitaorg balik kg!!!

Alang - alang dah bercuti seminggu tu, 
daku sempat lagi ziarah rakan sekerja lama
yang baru dapat baby ke 4.
time tu daku tinggalkan nayli di rumah pengasuh
dan selepas tu ke tadika budak2 ni plak 
settlekan hal buku2 diaorg sebelum diaorg 
cuti sekolah..

2 comments:

amirah said...

tabahnya la ayu drive balik kg...amie ni sekejapan dgn budak2 berdua ni je pun dh mcm tarzan dah.masing2 kuat brtengkar berebut barang berebut CD...adui...huhu

ayu said...

My dear ami...erkkk..time ni khairy ada sama..tp dia duduk belakang la dgn boyss..hehe..idak la berani lg drive blk kg ber 4 dgn budak2 ni je