click...click...

HITS

Followers

Wednesday, February 19, 2014

Step 1 : Survey Perkhidmatan Sewa Lori

3 hari berlalu dengan pantasnya..
akhirnya en suami dapat juga pelepasan seminggu mulai minggu depan..
so, sekarang ni plan daku ialah mencari perkhidmatan sewa lori
kalau boleh yang ada siap perkhidmatan menyediakan kotak2 dan balut sama
maka, mula lah sessi google n email minta quotation pada 
mereka2 yg ada perkhimdatan mcm ni..

untuk hari ni sahaja, daku dah email minta quotation sebanyak 
8 syarikat / individu
yang bagi feedback baru satu..
itupun daku belum tanya lagi rakan2 di FB

setakat ni daku belum listkan lagi apa barang2 yang akan dibawa dari sini ke sana nanti.
ini disebabkan nak tengok dulu apa barang2 yang ada di sana..
so dari situ baru la plan macam mana...

tik tok tik tok..
masa itu emas..
setiap detik amat berharga...

P/S : kalau la korang ada kawan2 atau contact no atau mana2 agen logistik yang boleh direkemenkan meh la share kat daku ye...TQIA

10 comments:

amirah said...

ala, tak tau nak suggest apa..pape pun selamat berpindah ye ayu. moga selamat semuanya

mummycda said...

http://ellyinwonderland.blogspot.com/2013/10/mg-movers-our-new-businessplease.html

ayu...ida ni...bole try tgok yg nie...pemunya ada blog juga..n fb

FB
Moving it, Great with MG Movers


untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi Sales team kami di talian :-

En Win - 012-355 9085

Intan - 016 343 4057

Daeng - 012-642 4581

Email
info@mgmovers.com.my

ayu said...

ami..hehe...tak pe aih ..tq ye

ayu said...

ida...tq ye..nnt ayu terjah

Sima said...

Nik pon tak tau sgt pasal movers ni.. apa2 pon semoga semuanya berjalan lancar ye kak ayu.. :)

bole tgk kat Mudah jugak kak ayu

umi alya said...

makin jauh le kita.. (dekatpn tak pnah ketemu, ahakk.)

ayu said...

nik . ok dear tak pe...akak dah dapat la juga beberapa company ni..nnt nak bincang balik dgn husband

ayu said...

kak tni..hehe..tu la..dekat pun tak pernah jumpa kan

lorisewa izz said...

As salam puan. kami sedia membantu puan. Sila layari: www.lorisewa88.com

Untuk keterangan lanjut,boleh menghubungi pihak kami: 0192005033

ayu said...

lori sewa izz...terima kasih..nnt saya contact ye