click...click...

HITS

Followers

Thursday, January 30, 2014

Azam baru untuk tahun 2014

Dah hampir sebulan berlalu..
baru nak share tentang Azam tahun 2014 ni
Tahun ni perancangannya banyak

Antaranya....

"Nak mengurangkan berat badan"
Sebab??

Selepas bersalin Nayli 7 bulan lepas
berat tak berapa nak turun sangatttt la...
jadi untuk mencapai azam itu, 
daku pun follow la tips2 dari Kevin..

bukan tu je..
daku n beberapa orang kawan yang lain 
juga telah berkongsi membeli ebook
dari beliau..
semangat!!


Kenapa nak kurus?
Cukup la sekadar untuk menjaga kesihatan
Daku akui suka sangat benda2 manis ni
so, semoga usaha ku ini berterusan hendaknya

P/s : selain makan minum, exercise pun kena la gak buat kan..

4 comments:

Fiza Rahman said...

Selamat mengkuruskan diri yer aku. Tapi rasanya dah kurus tu ☺☺

nurbijen said...

eh, sama pula azam kita.. saya jenis badan mudah naik kalau tak jaga makan... menderita tau bila baju makin kecil ;)

ayu said...

fiza...hehe...saja je

ayu said...

kak nur...jum..