click...click...

HITS

Followers

Tuesday, June 11, 2013

7 Hari sudah

Alhamdulillah...
Mula2 nak inform dulu bahawa daku telah pun selamat bersalin 5hb 6 yang lepas...

Nanti daku akan share pengalaman yg sangat2 indah utk dikenangkan sebab impian daku untuk bersalin secara ala2 gentle birth tercapai ;-)
Walaupun daku hanya belajar dgn membaca artikel2, pengalaman kawan2 yg bersalin secara gentle birth & tonton video di youtube, memang tak sangka dapat melaluinya sendiri pengalaman itu...husband pun KAGUM daku dapat melepasinya....

#nak update tu je dulu sebab skrg ni tgh hadapi situasi baby ulang alik ke KK utk check jaundis..dah admit dah kat hospital semalaman....cukup la....walaupun bacaan hari ni dah makin turun, tapi still lg la kena ulang alik ke KK la plakkkk.daku akan start BERURUT & BERTUNGKU mulai esok...lambat kan proses pantangku kali ni....en suami pun dah balik kl petang tadi....moga daku TABAH utk hadapi pantang kali ni di kampung#