Followers

HITS

Sunday, June 02, 2013

♥♥♥ Surprise from Hubby ♥♥♥

Dah 2-3 minggu dah en suami mencari jam...
Rasa-rasanya lama juga la kitaorg tak pakai jam. Daku lagi la lama...
Sejak jam kesayanganku Elle tu hilang tahun 2011, rasa macam malas je nak cari / beli yg baru...
Sayang sebab itu pun dihadiahkan oleh en suami..

Tu yang bila kali ni dia mencari lagi jam, daku buat endah tak endah je...
entah, bagi daku ada pakai...
kalau tak ada, tak de hal...hp kan ada..

Sebelum ni masa ke midvalley 2 minggu lepas ada dah la yang berkenan di mata en suami..
daku je tak berkenan sebab macam mahal sangat laaa...

Hari ni plak kebetulan dia ada urusan di area2 ofis lama di KL,
maka en suami pun ambik kesempatan la cuci2 mata kejap...

Dan hasilnya, selain membeli juga jam utk diri en suami, daku pun dapat juga.....
wahhhhhhhh...

Happy sgt lagi2 en suami kata ni hadiah sempena kelahiran baby yang ke 3...
walaupun baby tak keluar lagi, tapi daku dah dapat hadiah dahhhh...

Tq husband, i ♥ u!!!