Followers

HITS

Thursday, May 23, 2013

Pemilihan Nama Anak!!

Untuk pemilihan nama anak yang ketiga ni, 
daku telah pun join satu group di FB seperti gambar di bawah ni..
ianya dikelolakan oleh seorang Ustazah yang bernama

Dalam group ni memang ada file yang mempunyai
koleksi nama bermula dengan huruf A - Z
so, korang kena la RAJIN-RAJIN membelek
setiap file tu ye..

Tapi...kalau nak special request daripada Nhazz,
maka apa kata minta nhazz sediakan
 koleksi kombinasi nama-nama indah dimana 
nama-nama ini diminta sendiri oleh kita..
contoh nya la kan..
daku nak senarai nama yang bermula dengan 
I , so nhazz akan sediakan nama2 yang 
bermula dengan I...

disebabkan nama kedua2 anak daku dahulu bermula dengan 
Meor Imran Hariz
Meor Imran Danial

maka, kali ni pun sekiranya lelaki, daku akan kekalkan nama 
Meor Imran, 
cuma tambah nama lain2 yang sesuai untuk digandingkan 
dengan nama tersebut.

Manakala, sekiranya perempuan, nama Depan akan 
bermula dengan Wan..
jadi, daku telah pun meminta senarai nama anak perempuan 
yang sesuai bermula dengan I dan 
diikuti dengan nama2 lain..

koleksi kombinasi nama-nama indah
yang mempunyai maksud yang bermakna...
ada seratus nama lagi tau..
cuma tak buat lagi pilihan 
sebab nak tunggu baby keluar dulu

bayarannya hanylah RM 20 je
ok la kan..
^___^

sekiranya berminat, 
boleh la join group tu ye