click...click...

HITS

Followers

Thursday, May 09, 2013

Set Bersalin Pilihan ku......

Kali ni memang survey awal2 lagi nak guna set bersalin apa..
masa yg sulung AMWAY
yg kedua SHAKLEE + SIREH MAS
yg ketiga ni?? 
survey punya survey 
dan tanya pada kawan2 yang dah guna ,
maka, pilihan daku untuk kali ini ialah...

Set tanamera
tapi, masalahnya set tanamera ni ada macam2 jenis barang..
termasuk la yang tepek2 di kepala n satu badan tu dimana yg jenis2 macam tu
memang confirm daku tak pakai..

ni daku listkan senarai barang2 dalam set tanamera ye..

kalau beli full set, 3 barang ni memang termasuk sekali iaitu ; 
firming herbal blend paste
calming herbal blend paste
herbal tea

cuma yg barang2 kat bawah ni je boleh beli secara berasingan :

Herbal bath - RM 26.50
Cold Press vco - RM34
Brown Formulation Body Soap - RM15
 Boreh Body Scrub - RM46
 Lavender Floral Water - RM36
 Bengkung - RM80
Massage Oil - RM33
Feminine Herbal Wash - RM26.50
Kos pos : RM 10

Last2 decide la nak beli apa..
daku beli 4 barang je
seperti gambar di bawah, 

Cold press vco, Massage Oil, Brown body soap & Feminine Herbal Wash je

yg set dalam kotak tu, kakak daku yang punya..
since dia beli full set, maka dapat la satu lagi free vco..
beli secara online & COD terus di wangsa maju
kalau korang berminat
boleh terus tengok kat page ni ye



untuk makan2 dan dalaman?
mmm..dalam proses menunggu lagi ..
bila dah ada stok nanti, baru la beli..