click...click...

HITS

Followers

Wednesday, May 08, 2013

Persediaan terakhir....

Sedar tak sedar tinggal beberapa minggu je lagi ni 
sebelum daku melahirkan anak ke 3....
Perasan tentulah berbaur2 di kala ini...
lagi2 bila mengenangkan  minggu ini daku mempunyai 
appointment dgn dr pakar dari hospital ampang & hukm....
mudah2an time tu baby dah pusing la...
Ni ada checklist yg dikongsi oleh kawanku....
rasa2nya semuanya dah lengkap ni ;-)


apa lagi ye nak tambah??

#tak sabarnya nak menyusu kembali#


dengan ini mengumumkan kembali diri ini akan 

terjebak lagi dengan blog..harap2 kekal lama lagi la..