Followers

HITS

Sunday, June 02, 2013

♥♥♥ Surprise from Hubby ♥♥♥

Dah 2-3 minggu dah en suami mencari jam...
Rasa-rasanya lama juga la kitaorg tak pakai jam. Daku lagi la lama...
Sejak jam kesayanganku Elle tu hilang tahun 2011, rasa macam malas je nak cari / beli yg baru...
Sayang sebab itu pun dihadiahkan oleh en suami..

Tu yang bila kali ni dia mencari lagi jam, daku buat endah tak endah je...
entah, bagi daku ada pakai...
kalau tak ada, tak de hal...hp kan ada..

Sebelum ni masa ke midvalley 2 minggu lepas ada dah la yang berkenan di mata en suami..
daku je tak berkenan sebab macam mahal sangat laaa...

Hari ni plak kebetulan dia ada urusan di area2 ofis lama di KL,
maka en suami pun ambik kesempatan la cuci2 mata kejap...

Dan hasilnya, selain membeli juga jam utk diri en suami, daku pun dapat juga.....
wahhhhhhhh...

Happy sgt lagi2 en suami kata ni hadiah sempena kelahiran baby yang ke 3...
walaupun baby tak keluar lagi, tapi daku dah dapat hadiah dahhhh...

Tq husband, i ♥ u!!!

24 comments:

umi alya said...

tahniah, untungnya ayu... (padahal dah bacapn kt status fb tp kt sana tak komenpun, hihihi..)

ashra said...

cantik.hehe.tuah bdn ngandung ank 9bulan ni :p

bbunga bunga la hati ye ni.hehe.

Nadia Adam said...

Wow!! Bestnya en hubby bagi hadiah. .. terharu pulak saya. Jaga jam tu elok elok yer.. hihi

ayu said...

Hehe...tak pe kak....tq ye

ayu said...

Masa dpt berbunga2...la ni debar2 plak ;-)

ayu said...

Hehe..tq nadia...insyaallah ;-)

IDAZS said...

tissot! bestnya :)

ayu said...

Sayang plak nak pakai ;-)

amirah said...

bestnyaaa..eh, komen lagi..!! hehe

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh best best!

Kakzakie said...

Dapat tahu dari Umi ALya dah bersalin. Tahniah dari kakak..

dela said...

alahai.. bestnya dpt hadiah!

Fiza Rahman said...

Bestnya. Cantik jam tu.

Nia said...

Salam ziarah,

Sweetnya dapat dari suami. Kalau saya pun sama, sayang nak pakai. Last2 habis bateri macam tu aje, huhuhu...Cantik jam Tissot ni, simple but very nice :)

Jemput Join Lucky Draw
Jemput baca Info Supplement

eray said...

wow best kan dapat hadiah....

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/06/kebaikan-mealshake-terbukti-100.html

Norlizayati Othman said...

Bestnya Ayu dpt jam. Kawan Liza setiap kali peknen akan dpt hadiah dr suami. Best best!

ayu said...

Hehe...tak pe ami...komen je

ayu said...

Dah lama tak pakai jam..hehe

ayu said...

Terima kasih kak ;-)

ayu said...

Dela...hehe

ayu said...

Syokkkk gak...tq

ayu said...

Nia..tq singgah...

ayu said...

Eray...sesekali kan

ayu said...

Wow...mcm tu lg best liza