click...click...

HITS

Followers

Tuesday, June 11, 2013

7 Hari sudah

Alhamdulillah...
Mula2 nak inform dulu bahawa daku telah pun selamat bersalin 5hb 6 yang lepas...

Nanti daku akan share pengalaman yg sangat2 indah utk dikenangkan sebab impian daku untuk bersalin secara ala2 gentle birth tercapai ;-)
Walaupun daku hanya belajar dgn membaca artikel2, pengalaman kawan2 yg bersalin secara gentle birth & tonton video di youtube, memang tak sangka dapat melaluinya sendiri pengalaman itu...husband pun KAGUM daku dapat melepasinya....

#nak update tu je dulu sebab skrg ni tgh hadapi situasi baby ulang alik ke KK utk check jaundis..dah admit dah kat hospital semalaman....cukup la....walaupun bacaan hari ni dah makin turun, tapi still lg la kena ulang alik ke KK la plakkkk.daku akan start BERURUT & BERTUNGKU mulai esok...lambat kan proses pantangku kali ni....en suami pun dah balik kl petang tadi....moga daku TABAH utk hadapi pantang kali ni di kampung#

12 comments:

nurbijen said...

Tahniah Ayu,
Selamat berpantang..
sabra menanti pengalaman gentle birth tu :)

Norlizayati Othman said...

Alhamdulillah. Tahniah ayu utk baby yg ke3. Selamat berpantang..... bila free leh update baby. Awal sehari drp tarikh lahir liza

ayu said...

Terima kasih kak nur....nnt saya karang dulu ye kak

ayu said...

Tq liza.....dah 7 hari baru nak pantang...sblm ni ulang alik g hospital la KK la...huhu

umi alya said...

nak tengoh pic baby.. pasti putih melepak sama spt abang2nya, tgok dlm FB tak jelas..

Sidratul Muntaha said...

congrats..
selamat berpantang..
take care

wannorashikin said...

Tahniah Ayu. Selamat berpantang dan menyusukan bayi

ayu said...

kak tni,

baby still jaundis lagi..

ayu said...

sidratul,

TQ

ayu said...

TQ wan

Fiza Rahman said...

Tahniah ayu. Tak sabar nak baca pengalaman tu. Update lah gambar baby.

ayu said...

ok fiza...nnt ayu update...erkkk..lama gak menyepi ni..